Lechia Gdansk kontra Korona Kielce, wynik 0-1

Lechia Gdansk vs Korona Kielce, wynik meczu: 0-1

Lechia Gdansk vs Korona Kielce, wynik końcowy 0-1. W dniu 2022-08-06 13:00 na stadionie Polsat Plus Arena Gdańsk odbył się mecz ligi Ekstraklasa kolejki 4. Zmierzyły się ze sobą Lechia Gdansk oraz Korona Kielce.

Po pierwszej połowie meczu piłkarskiego między Lechia Gdansk oraz Korona Kielce wynik to 0-1. Po 90 min. mecz piłkarski zakończył się wynikiem 0-1.

Gole strzelali: M. Nalepa 22' 0-1

Żółte kartki Lechia Gdansk: Mario Maloča 90' Michał Nalepa 90'

Żółte kartki Korona Kielce: Dalibor Takáč 18' Kyrylo Petrov 37' Grzegorz Szymusik 45' Jacek Podgórski 90'

Czerwone kartki Lechia Gdansk:

Czerwone kartki Korona Kielce:

Sędzią głównym tego spotkania był Lukasz Kuzma, Polska. Asystowało mu trzech utalentowanych sędziów. W następnym meczu meczu Lechia Gdansk stanie naprzeciw Radomiak Radom, następne spotkania z drużynami Lech Poznan oraz Miedz Legnica. Kolejno natomiast Korona Kielce z Warta Poznań. Następne mecze zagra z drużynami Wisla Plock oraz Radomiak Radom.

Oddani fani futbolu śledzą ekscytujące potyczki, które dotyczą ligi Ekstraklasa. Liczące się drużyny futbolowe oraz piłkarze jak Mario Maloča Dalibor Takáč wielokrotnie zaserwowały własnym fanom mnóstwo zapierających dech w piersiach emocji. Regularnie zdarzają się efektowne asysty czy sytuacje podbramkowe, nieczyste faule zapewniające dreszcz emocji z oglądanego widowiska. Zmagania między zawodnikami bywają niezwykle zagorzałe, rzadko bywa, iż mecze męczą fana. Zachęcamy, żeby przeglądać zapowiedzi nadchodzących wspaniałych zmagań futbolowych,oglądać mecze futbolowe emocjonującej ligi Ekstraklasa oraz być na bieżąco z najświeższymi wynikami spotkań. Lechia Gdansk oraz Korona Kielce oraz ich udział w Ekstraklasa zapewnia wspaniałe emocje oraz sprawia, iż piłka nożna to rywalizacja na najwyższym światowym poziomie. Adrenalinę może podnieść natomiast zobaczenie na żywo tych wszechstronnych piłkarzy oraz ich zmagań na znamienitym stadionie jak Polsat Plus Arena Gdańsk.

Lechia Gdansk kontra Korona Kielce, wynik 0-1
Średnia ocena 0 na 5 Oceniano 0 razy.